::::: INFO :::::

Posted on

Doufám, že jste všichni i v dnešní době započali školní rok pozitivně a vesele 🙂 Že vašim dítkům nezavřeli školu a že jste všichni v pořádku a zdraví 🙂


Díky karanténě jsem si stejně jako mnozí z vás utříbila priority a to zvláště co se vlastních dětí týče. A tak mám pro vás pár informací pro tuto foto sezonu.


Cena balíčků na focení i počet fotek v jednotlivých balíčcích zůstává opět stejná. Tedy nezdražuji 😉


Ale drobné změny v ceníku jsou a platí pro všechny nové rezervace.


1 – Celé roky fotím bez omezení i o víkendech, což se nyní změní v tom, že nabízím na focení sobotu i neděli. Tam, kde první vznikne rezervace, ten den zůstane uvolněný pro další rezervace a ten druhý den se tím uvolní pro mé děti. Pokud tedy chcete fotit o víkendu, je zde nově příplatek za focení o víkendu či státních svátcích 500 Kč k ceně balíčku. Ve všední dny je možné většinu dnů zvolit focení i v pozdějších hodinách, tedy není třeba si kuli focení brát dovolenou. Pro rezervace uskutečněné do 6.9. platí ceny bez víkendového příplatku 🙂


2 – Pokud byste potřebovali Expresně zhotovit svoji zakázku (tj.do 3 dnů), je zde příplatek za toto zpracování dle zvoleného balíčku 500-1500 Kč k ceně balíčku.


Dále budu plánovat koncem září Vánoční minifocení. Během pár dnů se zde dozvíte bližší info a termíny. Téma můžete vidět zde v ukázce.

Do budoucna mám také v plánu 1x v měsíci (tedy 12x ročně) v předem vyhlášené dny nabízet narozeninové minifocení 🙂


Děkuji, pokud jste dočetli až sem a těším se na naše společná setkání, která věřím, že i přes všechna omezení budou.Mějte se báječně a užívejte krásný podzim.

Katka