::::: INFO ::::::

Posted on

Moc vás všechny zdravím!!!

Dlouho jsem to tu zanedbávala a vypadá to, že nic nedělám….Ale rekonstrukce, Covid, karantény apod…. no myslím, že to nyní všichni znáte…Tak to nyní napravím a postupně vám ukážu, co můžu ?

Ale ještě než začneme, tak jedno info ohledně cen focení. Všechno kolem zdražuje, u mě hlavně nájem a energie a já mám ceny již dlouho stejné. Ale rozhodla jsem se, že do září ceny ponechám a nebudu zdražovat. Jediná změna nastala u focení o víkendu nebo státních svátků. Zde jsem dala za focení v těchto dnech příplatek 500 Kč. Věřím, že je to pro vás přijatelné a vždy můžete za původní cenu přijít na focení v týdnu ? Od září pak pravděpodobně dojde k mírnému zdražení všech balíčků. Nezapomeňte, že od března opět fotím školky a školy a pokud tedy máte zájem o rodinné focení, najděte si svůj termín již nyní. Termíny jsou vypsané až do konce června. Letní prázdniny opět patří mým dětem. Protože za nedlouho už mě na prázdninách nebudou chtít… tak si to musím s nimi ještě pořádně užít ?

A tady už první letošní miminko ? Postupně ukážu pak všechna podzimní, zimní i vánoční focení, ke kterým jsem dostala souhlas ? Více foto najdete zde: https://photokate.com/fotogalerie/2022-01-14_LD/

Díky že jste dočetli až sem a těším se opět na všechna milá setkání!